Back to the top

LEANNE

Leanne Holmer 

Mijn naam is Leanne Holmer en ik ben 18 jaar oud. Ik woon in Bathmen (gemeente Deventer).

Mijn grootste passie is dansen. Ik kon me vroeger als klein meisje helemaal uitleven op de muziek.

Ik begon op mijn 6e met dansen bij de plaatselijke vereniging, dit doe ik nu nog steeds. Naast les krijgen ben ik op mijn 12e begonnen bij het assisteren van de lessen daar. Ik heb mezelf verder ontwikkeld en ben 2 opleidingen gaan volgen van de KNGU om zo echt de lessen te kunnen geven.

Ik vond dit zo ontzettend leuk om te doen dat ik na het behalen van mijn MAVO diploma heb besloten om het vak Moderne Dans te gaan studeren aan het Aventus. Ik zit daar nu in het laatste leerjaar. Ik heb dankzij deze opleiding al veel mooie ervaringen en leerzame momenten mogen meemaken.

Op school krijg ik dagelijks vakken zoals jazz, modern en klassiek ballet. Naast deze drukke schooldagen loop ik ook veel stage en geef ik danslessen bij verschillende scholen en verenigingen. Zo ook bij dansstudio Pop-Up. Vorig seizoen heb ik meegelopen bij de kidsdance (6-7 jaar). Dit jaar loop ik mee met de kleuters en ga ik de tiktok dance lessen verzorgen. Super leuk!

In mijn les staat plezier en veiligheid voorop. Ik zie mijn leerlingen graag het een glimlach de deur uitgaan. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de sfeer in de groep fijn is en dat iedereen lekker zichzelf kan zijn. Ik vind het ook belangrijk dat elke leerling zich goed kan ontwikkelen en veel nieuwe dingen leert in mijn les.

Ik heb ontzettend veel zin om met alle leerlingen een fantastisch dansjaar er van te maken!

Tot op de dansvloer!

Leanne

 

 

 

© Dansstudio POP-UP