Back to the top

Dansstijlen

Dansstijlen

KIDS DANCE | 4 tot 7 jaar

Elke week helemaal los op de nieuwste hits voor kids en zo
 spelenderwijs werken aan de basis danstechniek, dat is KIDS DANCE! Houding, conditie,
 maat en ritme, maar ook zelfvertrouwen en expressie worden 
gestimuleerd. Een stoere dansstijl waar elk kind zijn creativiteit en 
energie in kwijt kan!

 

Kleding; soepel zittende kleding (bijvoorbeeld joggingbroek en
t-shirt) en gympen

URBAN JAZZ | vanaf 8 jaar

Een stoere mix van verschillende urban dansstijlen (hiphop, streetdance, dancehall),  met een lesopbouw en onderbouwing van de jazz-techniek. Zo werk je altijd aan je houding, conditie en kracht om de vetste moves uit de laatste dansstromingen uit te kunnen voeren. We werken aan muzikaliteit, expressie en zelfvertrouwen. Een les met veel energie om nog meer energie van te krijgen, dat is URBAN JAZZ!

Kleding; soepel zittende kleding (bijvoorbeeld joggingbroek en
t-shirt) en gympen

PEUTERDANS | ouder&kind | 2 tot 4 jaar
8-weekse cursus (zie rooster)

 
Houdt jouw peuter ook zo van dansen en kan hij niet stil blijven staan als hij muziek hoort? Dan is de cursus peuterdans misschien iets voor jullie!
 
Aan de hand van een thema gaan we 8 weken lang elke week lekker bewegen en leren de kinderen spelenderwijs de basis danstechniek. Ook muzikaliteit, maat en ritme en samenwerken zijn onderwerpen die veel aan bod komen. 
Soms worden de papa’s/mama’s/oma’s flink aan het werk gezet bij de oefeningen, soms hebben zij even rust en kunnen ze genieten van wat de kleintjes allemaal uitspoken. 
 
Kleding; soepel zittende kleding (bijvoorbeeld joggingbroek en t-shirt). Voor de peuters; sokken met anti-slip of gympen
 

BREAKDANCE | vanaf 6 jaar 

Een van de 4 elementen van hiphop is breakdance, een dansstijl die vooral bekend staat om zijn powermoves. In deze les ga je aan de slag met deze acrobatische bewegingen, maar ook specifieke footwork, het muzikale toprocken en ook de freezes die bij breakdance horen komen aan bod. Een mega stoere dansstijl waar je je spieren traint, je muzikaliteit aanspreekt en je zelfvertrouwen een boost krijgt!

Kleding; soepel zittende kleding (bijvoorbeeld joggingbroek en t-shirt), schone gympen. 

KvK 69568219 | Bank NL68 RABO 0326 8947 48