Back to the top

nieuws

Nieuws!

9 weken TIKTOKDANS

NIEUW: 55+DANS

OPEN DAG 5 SEPTEMBER

ARE YOU READY TO DANCE?

Nog heel even dan gaat ‘ie van start hoor: DANSSEIZOEN ’21/’22! En die trappen we fijn af met een OPEN DANSDAG op zondag 5 september!
Wil jij je zomer graag dansend verlengen, ben je benieuwd naar onze studio of wil je graag een andere dansstijl proberen? MELD JE DAN NU AAN  VOOR DE OPEN DAG!
OPEN DAG | 5 SEPTEMBER | 13.00-15.00 UUR | DANSSTUDIO POP-UP | LOCHEM
ROOSTER:
13.00 uur KIDS DANCE 3,5-5 jaar
13.30 uur BOYS POWER 6-9 jaar
(boys only)
14.00 uur BREAKDANCE 10-13 jaar
14.30 uur MODERN 8-10 jaar
15.00 uur MODERN 11-13 jaar
15.30 uur MODERN 14-17 jaar
16.00 uur 55+ DANS 55+jaar
TOT DAN(S)!

AUDITIES DEMO-TEAMS

Voor onze demo-teams zijn we op zoek naar nieuw talent!

 

 

Lijkt het jou leuk om te dansen op een hoger niveau met meer uitdaging? En zou je graag meer willen optreden en mee willen doen met wedstrijden? Geef je dan op door te mailen naar audities@dansstudiopopup.nl !

 

AUDITIES | 3 SEPTEMBER | va 16.00 uur | VANAF 8 JAAR | Check voor de trainingsdag- en tijd het rooster! | POP-PETS | POP-ART | DANCE!

ZOMERSTOP

Vanaf 2 juli start onze ZOMERSTOP en zijn er even geen lessen. Op maandag 6 september start het nieuwe seizoen. Alle info en het nieuwe rooster vind je binnenkort op deze website én op de sociale media-kanalen!

WIJ WENSEN IEDEREEN EEN SUPER FIJNE ZOMER!!!!

WE DANSEN WEER BINNEN!

Vanaf 18 mei dansen alle leerlingen t/m 17 jaar weer binnen in de studio. Het rooster blijft nagenoeg hetzelfde; op de maandag en woensdag zijn er kleine aanpassingen gedaan zodat alle groepen vanaf 6 jaar weer 60 minuten les hebben.

Voor de volwassenen is het nog even afwachten, en blijven we voorlopig op het sportveld dansen bij ’t Overschotje. Wel mogen deze groepen vanaf 18 mei weer samen dansen met maximaal 30 ipv in groepjes van 4 personen.

Na een lange winter en herfstige lente konden we dit goede nieuws wel gebruiken!!!

WINTER SPECIAL23 december

DE WINTER SPECIAL IS HELAAS UITGESTELD IVM DE HUIDIGE CORONA MAATREGELEN!!!

Ook deze KERSTVAKANTIE is stilstaan GÉÉN OPTIE bij  dansstudio POP-UP!

Met een van onze te gekke, uitdagende en creatieve workshops vermaak jij je prima op woensdag 23 december.

BALLET: tijdens deze workshop ga je, onder leiding van allround-docent Sanne, een mini-balletvoorstelling maken, compleet met kostuums! Je leert een échte ballet-choreografie en gaat hem samen opvoeren als een echte balletdanser(es) anno 2020, op FILM!* Natuurlijk krijg je deze als aandenken nagestuurd!       

TIKTOK:  deze workshops zitten VOL!

HIPHOP freestyle: een belangrijk onderdeel van HIPHOP (maar ook van heel veel andere dansstijlen ;-)) is FREESTYLE; het ter plekke improviseren van pasjes die uit JOU komen en daarmee iedereen versteld doen staan van JÓUW MOVES! Wil je leren hoe je dit doet en het zelfvertrouwen krijgen om in een dans-battle tegenover iemand te gaan staan? Schrijf je dan zéker in voor deze workshop, onder leiding van hiphop-docent én battle-specialist JAY -BEE!       

HIPHOP tricks: vind jij het super vet om je danspassen-kennis uit te breiden met wat acrobatiek en toffe tricks om je klasgenoten versteld te doen staan? Kom dan naar deze workshop! Onder leiding van docent breakdance JAY BEE gaan jullie (op een veilige manier) werken aan stoere, maffe en indrukwekkende TRICKS!

Meldt je aan vóór 20 december! VOL=VOL!

*tijdens deze workshops wordt er gefilmd. Hiervoor wordt bij inschrijving toestemming gevraagd.

NIEUWE LESSEN!

De herfstvakantie zit er al weer op en dus is stilstaan geen optie bij POP-UP! Aankomende weken starten er weer nieuwe lessen;

Vrijdag 30-10: peuterdans 2-3 jaar (zonder ouders -coronaproof) 8 lessen

Dinsdag 3-11: modern en feminine (va 14 jaar)

Ben je benieuwd of dit wat voor je is? Meldt je dan aan voor een gratis proefles!

 

OPEN PROEFLES DAG 11 OKTOBER

Op zondag 11 oktober kun je deelnemen aan maar liefst 3 te gekke open lessen!

Om 12.30 uur start JAY BEE met een open les BREAKDANCE voor stoere jongens en meiden vanaf 8 jaar. Om 13.30 uur geeft LARA een uitdagende les MODERNE DANS voor iedereen vanaf 12 jaar, en aansluitend een uur FEMININE DANCE!

12.30-13.30 BREAKDANCE (va 8 jaar)

13.30-14.30 MODERN (vanaf 12 jar)

14.30-15.30 FEMININE (vanaf 12 jaar)

Deelname aan een van deze lessen is GRATIS, opgeven van te voren is wel heel fijn zodat we weten waar we op kunnen rekenen. Meld je dus snel aan door op de button hieronder te klikken en dan zien we jou op 11 oktober!!!!

AUDITIES DEMO-TEAMS

Dansen bij het demo-team betekend; hard werken, dansen op een hoger niveau, samenwerken als team, méér dansen in de week. Je traint voor wedstrijden, extra optredens, toffe projecten en promotiemateriaal voor de dansschool. EN JIJ KAN ER BIJ ZIJN!

Voor ons bestaande demo-team POP-ART (12-16 jaar) zijn wij op zoek naar uitbreiding. Voor het junior demo-team POP-PETS (8-11 jaar) zijn wij op zoek naar een groep om te gaan starten.

Lijkt het jou wat om te dansen in een van deze teams, jezelf te ontwikkelen en samen met het team naar een hoger niveau toe te werken? Geef je dan snel op voor de AUDITIES!

ZONDAG 11 OKTOBER | 10.00-11.30 uur | DANSSTUDIO POP-UP | 8 t/m 16 jaar

mail je naam en leeftijd naar: audities@dansstudiopopup.nl of druk op de onderstaande button!

Start seizoen 2020/2021

Met het rare einde van het vorige seizoen nog vers in het achterhoofd, is het dan toch al bijna weer tijd om te gaan starten met seizoen 2020/2021. En.. we verwachten er een KNALSEIZOEN van te gaan maken! De hele (hete) zomer is er kei- en keihard gewerkt om jullie vanaf MAANDAG 7 SEPTEMBER te verwelkomen in onze NIEUWE DANSSTUDIO aan de albert hahnweg 1 in Lochem!

Krijg jij hier ook zo’n zin van om te dansen? Vraag dan je hier een GRATIS PROEFLES aan!

Open les URBAN JAZZ 25+

Het afgelopen seizoen zijn we gestart met een urban jazz-groep voor iedereen van 25 jaar en ouder. Een volwassenen-groep waar heerlijk bewegen, de basiskennis van danstechniek, maar ook gezelligheid voorop staan. In deze groep voel je je meteen op je gemak, danservaring of niet!

Na het grote succes van deze ondertussen gevorderde groep is het tijd voor een NIEUWE 25+ GROEP! Lijkt het jou altijd al heerlijk om te dansen, heb je vroeger gedanst en durf je het nu niet meer zomaar op te pakken of ben je gewoon nieuwsgierig of URBAN JAZZ misschien iets voor je is? Doe dan mee met de GRATIS OPEN LES op donderdag 10 SEPTEMBER van 20.00-21.00 uur!

Ook zo benieuwd naar deze les? Vraag dan hieronder snel je gratis proefles aan. Tot dan(s)!

Nieuw rooster online!

Met de komst van de nieuwe dansstudio gaat er vanaf de start van het nieuwe seizoen op 7 SEPTEMBER ook een heel nieuw rooster in!

Het rooster voor seizoen 2020/2021 staat NU online! Kijk snel wanneer jouw favoriete les wordt gegeven en vraag meteen je gratis proefles aan!

 

Nieuwe Breakdance docent

Vanaf aankomend seizoen gaan de breakdance-lessen bij POP-UP verzorgd worden door JAY BEE DENEKAMP. Deze zeer ervaren en getalenteerde docent uit Hengelo had gelukkig nog een dagje over in zijn volle agenda om onze eigen Lochemse b-boys en -girls het een en ander bij te brengen op het gebied van toprocking, powermoves en battles.

Nieuwsgierig naar hoe Jay-Bee de kids aan het breaken krijgt? Vraag dan HIER een GRATIS PROEFLES aan!

© Dansstudio POP-UP