Back to the top

Veroniek

VERONIEK VREUGD – Docent ballet, kids dance en choreograaf Projectklas

 

Dansen doe ik al van kleins af aan. Als vierjarig meisje ging ik voor het eerst naar balletles, maar al snel wou ik meer en ben ik gedurende de jaren ook steeds meer gaan focussen op de stijlen modern en jazz. Zo heb ik twee jaar de weekendklas van ArtEZ gevolgd en ook een jaar de Schakelklas op Codarts gevolgd. Waardoor ik bijna alle stijlen wel heb gedanst. Van ballet tot tap, locking tot modern en van floorwork tot commercial. Momenteel volg ik de opleiding hbo Docent Dans op Codarts. Hier word ik opgeleid tot danser, docent en choreograaf. Doordeweeks woon ik daarom in Rotterdam maar in het weekend ben ik in Harfsen te vinden.

Naast docent dans heb ik ook mooie projecten mogen doen als danser. In 2018 heb ik meegedanst in de kerstproductie van De Dutch Don’t Dance Division in Den Haag en in 2020 deed ik mee met het Holland Dance Festival en heb ik gedanst in een choreografie van een bekende Duitse choreograaf.

Met de kennis van mijn afgeronde hbo-bachelor (Creative Business) probeer ik op een creatieve manier om te gaan met dans. Dit door het mixen van stijlen en het in te zetten van video- en spelelementen in mijn les.

Wanneer ik lesgeef vind ik het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Ik vind het belangrijk dat de leerlingen zichzelf kunnen zijn en, zonder remmen, los kunnen gaan. Ieder op zijn eigen manier. Zowel klein als groot, iedereen kan genieten van dans!

© Dansstudio POP-UP